Yoga weekend en yoga vakantie op Terschelling < Yoga Terschelling - Een zee van ontspanning (2024)

Een yogaweekend en yogavakantie met YogaTerschelling is ontspannen genieten en frisse energie op doen. Uitstekend en geheel verzorgd. Met verblijf in een sfeervolle accommodatie met hartverwarmende yoga, enthousiaste mensen en heerlijke vegetarische gerechten. De unieke combinatie voor een ontspannen en inspirerende vakantie.

Yoga met aandacht voor beweging, houding, ademhaling, concentratie en meditatie. De energie stroomt en het verbindt je met je natuur. Wat is er dan mooier om dit op het prachtige waddeneiland Terschelling te beleven. Liefhebbers van (winter)zwemmen kunnen het hele jaar mee voor een duik in zee. De zee, de rust, de lucht en de ruimte van het eiland versterken de ervaring er helemaal uit te zijn.

Yoga geeft ontspanning, balans en vitaliteit. Het ontspant terwijl je diepere energiebronnen ontdekt. Je voelt je er fit, energiek en ontspannen door. Dit geeft rust, stilte en inspiratie. Het programma is daarom aantrekkelijk voor een ieder – inclusief beginner- die belangstelling heeft voor bewust zijn, ontspannen bewegen en gezond leven.

Voor een overzicht van de yogaweekenden en yogavakanties kijk in de Yoga agenda.

Yoga weekend en yoga vakantie op Terschelling < Yoga Terschelling - Een zee van ontspanning (1)

Lees meer

Yoga weekend One with Nature Terschelling | 28-30 juni 2024

28-30 juni 2024

Yoga One with nature weekend Terschelling is een ontspannen yogaweekend en inspirerende yogavakantie aan zee van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni 2024. Met een heerlijk verblijf op de Volkshogeschool op Terschelling. Duik in één ontspannen yogasfeer aan zee. Met een uniek programma voor bewust bewegen, gezond en avontuurlijk leven! Van harte welkom!

Lees meer

Yoga vakantie zomer Terschelling | 14-19 juli 2024

14-19 juli 2024

Yoga Zomer vakantie met diverse vormen van yoga, verblijf in de sfeervolle Volkshogeschool te Terschelling voorzien van mooie ruime tweepersoonskamers. Met diverse vormen van yoga en meditatie op het strand en aan zee. De yogavakantie voor balans, rust, plezier en verbinding. Puur genieten van yoga, het eiland, het strand, de zee en de zomer.

Lees meer

Yoga vakantie zomer Terschelling | 14-17 juli 2024

14-17 juli 2024

Yoga zomer vakantie met diverse vormen van yoga, verblijf in de sfeervolle Volkshogeschool te Terschelling voorzien van mooie ruime tweepersoonskamers. Met diverse vormen van yoga en meditatie in mooie ronde lichte yogazaal, op het strand en aan zee. De yogavakantie voor balans, rust, plezier en verbinding. Puur genieten van yoga, het eiland, het strand, de zee en de zomer. Héél leuk wanneer je erbij bent, doe je mee?

Lees meer

Yoga vakantie zomer Terschelling | 17-19 juli 2024

17-19 juli 2024

Yoga zomer vakantie met diverse vormen van yoga, verblijf in de sfeervolle Volkshogeschool te Terschelling voorzien van mooie ruime kamers. Met diverse vormen van yoga en meditatie op het strand en aan zee . De yogavakantie voor balans, rust, plezier en verbinding. Puur genieten van yoga, het eiland, het strand, de zee en de zomer. Héél leuk wanneer je erbij bent, doe je mee?

Lees meer

Yoga weekend zomer Terschelling | 19-21 juli 2024

19-21 juli 2024

Yoga zomer weekend met diverse vormen van yoga, verblijf in de sfeervolle Volkshogeschool te Terschelling voorzien van mooie ruime tweepersoonskamers. Met hartverwarmende yoga en meditatie op het strand en aan zee. De yogavakantie voor balans, rust, plezier en verbinding. Puur genieten van yoga, het eiland, het strand, de zee en de zomer. Doe je mee?

Lees meer

Yogavakantie zomer Terschelling | 18-23 augustus 2024

18-23 augustus 2024

De zomer yogavakantie met diverse vormen van yoga, verblijf in de sfeervolle Volkshogeschool te Terschelling voorzien van mooie ruime tweepersoonskamers. Met diverse vormen van yoga en meditatie op het strand en aan zee. De yogavakantie voor balans, rust, plezier en verbinding. Puur genieten van een ontspanning, yoga, het eiland, het strand, de zee en de zomer.

Lees meer

Yogavakantie zomer Terschelling | 18-21 augustus 2024

18-21 augustus 2024

De zomer yogavakantie met diverse vormen van yoga, verblijf in de sfeervolle Volkshogeschool te Terschelling voorzien van mooie ruime kamers. Met diverse vormen van yoga en meditatie op het strand en aan zee. De yogavakantie voor balans, rust, plezier en verbinding. Puur genieten van yoga, het eiland, het strand, de zee en de zomer.

Lees meer

Yoga vakantie zomer Terschelling | 21-23 augustus 2024

21-23 augustus 2024

De yoga zomer vakantie met diverse vormen van yoga, verblijf in de sfeervolle Volkshogeschool te Terschelling voorzien van mooie ruime tweepersoonskamers. Met diverse vormen van yoga en meditatie op het strand en aan zee. De yogavakantie voor balans, rust, plezier en verbinding. Puur genieten van yoga, het eiland, het strand, de zee en de zomer. Doe je mee?

Lees meer

Yogaweekend zomer Terschelling | 23-25 augustus 2024

23-25 augustus 2024

Yoga zomer weekend met diverse vormen van yoga, verblijf in de sfeervolle Volkshogeschool te Terschelling voorzien van mooie ruime tweepersoonskamers. Met hartverwarmende yoga en meditatie op het strand en aan zee. De yogavakantie voor balans, rust, plezier en verbinding. Puur genieten van yoga, het eiland, het strand, de zee en de zomer. Doe je mee?

Lees meer

Beschermd: Yoga Adem Vakantie Ibiza | 22-27 september 2024

22-27 september 2024

Yoga Adem Vakantie met One-with-Nature programma op Ibiza. De ontspannen yogavakantie en retreat dichtbij zee. Van zondag 22 tot en met vrijdag 27 september 2024. Met de mogelijkheid om extra dag(en) bij te boeken. Voor rust, balans en inspiratie. Op een prachtige plek dichtbij zee. Voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Hoe eerder je boekt, des te goedkoper is je vliegticket! Leuk wanneer je erbij bent!

Lees meer

Yoga weekend vitaliteit Terschelling | 25-27 oktober 2024

25-27 oktober 2024

Het yogaweekend aan zee voor balans, vitaliteit, rust, kracht en ontspanning in de herfstvakantie. Met verblijf in een heerlijke accommodatie in de duinen nabij strand en zee, hartverwarmende yoga en meditatie, adem workshop, shakti dans, strandwandelingen en gezonde voeding! Pure ontspanning, frisse energie opdoen en volop genieten van diverse vormen van yoga en het mooie waddeneiland Terschelling.

Lees meer

Yoga Weekend Kerst vakantie Terschelling | 27-29 december 2024

27-29 december 2024

Het Yoga weekend in de Kerst vakantie voor bewust bewegen en ontspannen genieten op Terschelling. Met verblijf op een heerlijke plek dichtbij zee met prachtige natuur wandelingen. Diverse vormen van yoga, meditatie, adem & tension release workshop! Voor balans, ontspanning, vitaliteit en bewust zijn.

Lees meer

Yoga Weekend Oud en Nieuw Terschelling | 30 december – 1 januari 2025

30 december 2023 - 1 januari 2024

Het Yoga weekend Oud en Nieuw om het jaar sfeervol te voltooien en fris & stralend begin van het nieuwe jaar. Met verblijf op een heerlijke plek dichtbij zee! Diverse vormen van yoga, meditatie, adem en muziek het nieuwe jaar in! Doe je mee aan dit ontspannen yoga weekend van Oud naar Nieuw op Terschelling?

Yoga weekend en yoga vakantie op Terschelling < Yoga Terschelling - Een zee van ontspanning (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 6026

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.